Başkanın Mesajı

Saygıdeğer, Darülaceze Vakfı’na gönül verenler,

1992 yılında kurulan Vakfımızın, yeni Yönetim Kurulu olarak 10 Nisan 2015 tarihinde seçilmiş bulunmaktayız. Bu yeni dönemde, Vakfımızı daha aktif ve sizlerin değerli katkılarıyla, daha etkin hale getirmek amacındayız.

Darülaceze Vakfı olarak, kuruluşundan bugüne kadar İstanbul Darülaceze Kurumunu yaşatmak, günün ihtiyaç ve koşullarına göre geliştirmek, uygun imkânlar sağlandığında yeni Darülacezeler oluşturmak, Devletimize ve Milletimize yaraşır örnek bir kurum olan tarihi Darülacezenin, vakfımıza bağlı olarak diğer illerimizde de benzerlerini tesis etmek, huzur evleri, kreşler, yaşlılığa bağlı sağlık tesisleri açmak, inşa etmek, ettirmek, işletmek veya işlettirmek için tüm imkânları seferber etmek öncelikli hedefimiz olmakla birlikte, toplumun yaşlılarına, yoksullarına, desteğe muhtaç kişilerine dokunacak hizmetleri yapmakta yine hedeflerimiz arasındadır.

Bu amaçlar doğrultusunda Tarihi Darülaceze ile olan yakın temas ve sıcak ilişkilerimiz her geçen gün giderek artmaktadır. Yaptığımız ve yapacağımız faaliyetlerimizi web sayfamızdan izleyebilirsiniz.

Vakfımızın yönetimine seçilen yeni üyelerin, Vakfımızın çalışmalarına, yeni bir ivme ve motivasyon katacaklarına olan güvenimiz tamdır.

Beklentimiz ve isteğimiz vakfımıza gönül verenlerin, vakfımızın amaçları doğrultusunda, daha etkin bir şekilde Vakfımıza destek olmasıdır. Ayrıca, tüm vakıf üyelerinin, yalnızca bir üye olarak değil, aktif bir yönetim kurulu üyesi gibi çalışmalarını arzu etmekteyiz.

Bu duygu ve düşünce ile maddi, manevi yardım ve desteklerinizi bekler, sağlık ve esenlik dileğiyle saygılar sunarız.

Dr. Fatih R. SARAÇOĞLU

Darülaceze Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı